HTML

Női titkok blog

Ha én egyszer kinyitom a számat... Ha én egyszer elkezdek beszélni... Akkor bizony levonom a tanulságokat és megmondom a magamét, ha tetszik, ha nem. Példákból tanul az ember. A példák azt mutatják be, hogyan lehet valakiből álomnő vagy lábtörlő. Kritikák celebekről, műsorokról, filmekről. Egyetértesz? Tiltakozol? Írd le a kommentben!

Álomlány mini tréning

Álomnő vagy lábtörlő akarsz lenni? A döntés a Te kezedben van. Ha többet akarsz olvasni a témáról, jelentkezz az Álomlány mini tréningre itt: Álomlány mini tréning

www.noititkok.com

Fejtsd meg!



Rovatok

Egy álomnő nem issza le magát a sárga földig

2011.10.02. 13:09 Kata Varga

Ma becsöppentem egy buliba a tv2 jóvoltából (ÖsszeEsküvők valóságshow). Amikor benéztem, már a hangulat meg volt alapozva, ajaj, de még hogy! Először azt hittem ez valami Bacchanália. Kisgatyában levő pasi nyakában csaj, lábai a pasi derekára kulcsolva. A csajon miniszoknya, a hapi egy asztalra feltette, és párzó mozdulatokat végez. Körülöttük egymást tapizó nők-férfiak, visítozó, bikiniben rohangászó lányok…
Ezen a bulin bőven láthattunk rossz példát arra, hogyan nem szabad viselkedni.
Hogyan ne viselkedjen egy nő, ha azt akarja, hogy egy férfi tisztelje?
 
Először is ne legyen matt részeg. Sőt, inkább egy kicsit se legyen részeg. Olyan a társadalmi megítélés, hogy a részeg nőt a nők és a férfiak egyaránt megszólják, elítélik. Azt a nőt, aki tajt részegre leissza magát, nem tisztelik. Ha tisztelték is, ennek vége. Borzasztó nehéz a tiszteletet újra kivívni.
Ha pedig az egyik fél nem tiszteli a másikat, onnantól a kapcsolatnak lőttek. Idő kérdése, hogy mikor megy végleg tönkre.
Megszívlelendő: ha a pároddal vagy egy bulin, csak mértékkel igyál. Egy férfinak elnézik, ha kapatos, egy kapatos feleség vagy barátnő azonban szégyen.
Ha szeretnél valakivel megismerkedni, összejönni, akkor se idd le magad. Az első benyomás megismételhetetlen. Ha úgy viselkedsz, mint egy alkesz, akkor bekerülsz a bulizós, rövidtávú kapcsolat kategóriába. Vagyis, ha mint nő, vonzod a pasit, akkor szívesen lefektet, de komoly kapcsolatra ne számíts.
Mikor nem számít, hogy mennyit iszol? Ha csaj bulin vagy, lehetőleg nem nyilvános helyen. Vagy ha a pároddal vagy kettesben, és mindketten isztok. Bár a másnaposság akkor se kellemes.
Azért se jó, ha egy nő lerészegedik, mert leveti a gátlásait is. Rámászik a pasikra, kikezd velük, felkínálja magát, vagy csak úgy vonaglik előttük, mintha öltáncot lejtene.
Az ilyen nőket szokták csak 1-2 éjszakára használni a férfiak.
A részeg nőből kiveszik minden tartás, minden méltóság.
Nos, ezekre temérdek példával szolgált a mai ÖsszeEsküvők.
Lássuk csak:
1.   Ha vendéget várunk, akkor kitakarítunk és rendet rakunk. A kosz és a rendetlenség nem szexi. Kiábrándító. Elnéztem a hálótermet, és oltári a kupi benne. Nem hiszem, hogy a sok göncöt az ágy alól és mindenhonnan nem lehet elpakolni, vagy legalább sorba rakni.
 
2.   Szilo és Renike erősen gerjed egymásra. Direkt nem szerelmet írok, mert ez nem más, mint gerjedelem.
 
Elvileg párt találni jöttek, de most csak Fluor Tominak engedelmeskednek (álljunk össze, mint 2 kicsi legó). Szinte nem beszélgetnek, nem ismerkednek. Szerelemnek sincs idő, semmi kézen fogva csillagokat nézünk és megöleljük egymást típusú romantika. Ha Renikének nem hiányzik, akkor okés, csak később ne sírjon.
 
Aztán volt egy 3 perces szex köztük, takaró alatt, ország-világ előtt (hja, ez olyan műsor). Egy olyan kivilágított hálóban, ahol mások is járkáltak, beszélgettek.
Ezt nem igazán lehet szeretkezésnek nevezni, és ha egy nő egy ilyen kamatyolással beéri, az az ő dolga, csak ne sírjon később, hogy „nem ilyen lovat akartam”.
 
Az a szomorú, hogy az életben rengetegen játsszák ezt a játékot: egymásra gerjednek, aztán szerelmesek is lesznek (opció), összekötik az életüket, gyártanak 1-2 gyereket, és elmúlik a varázs. Már nem segítenek a hormonok.
 
Nincs köztük se szövetség, se barátság, és még csak nem is illenek egymáshoz (csak ezt a nagy lila ködtől nem látták).
 
Bár Renike Szilót erősen a farkánál fogva vezeti, és a férfi ragaszkodik is hozzá, ha Renike nem akarja, hogy amilyen hamar fellobbant a láng, olyan hamar el is aludjon, akkor jobban teszi, ha egy kicsit visszafogja magát, nem pedig állandóan Szilón csüng, és még leveleket is küldözget neki.
 
3.   Niko elég erősen üldözi a férfiakat. Már nem kelleti magát előttük, hanem rájuk mászik. Mint akinek súlyos farok hiánya van, és már nem bír magával.
 
Nem csábít, hanem felajánlkozik. Először rámozdult az egyik izompacsirtára, majd a másikra. Simogatta, ölelgette, fogdosta. A másikat követi mindenhová, a pasi már szó szerint menekül előle.
 
Ez a nő nem érti azt, hogy „nem”.
Ha nem lenne bekamerázva a ház, a pasi valószínűleg megdöngetné, de ennyi. Semmi romantika, semmi udvarlás, eztán se. A csaj, majd próbálná újra, meg veszekedne, hogy miért nem udvarol, újra rámászna, a pasi meg menekülne.
 
Ez az az eset, amikor a nő nem engedi, hogy meghódítsák, hanem a kezébe akarja venni az irányítást és kezdeményezést. Szerelmet vall a pasinak, és tudtára adja, hogy megszerzi magának minden áron. Most őszintén: miért is tenni érte bármit is a pasi, ha minden az ölébe hull? Tudja értékelni a csajt? Esély sincs rá.
 
4.   A többi nyávogós, vihogós, pasikra akaszkodó macákról most több szót nem ejtenék. Egy éjszakás kalandnak tökéletesek (de nem itt), de nem őket szokták feleségül venni. Ilyen volt ma Zsanett, Renike és Niko.
 
5.   Mónika úgy követi Ricsit mindenhova, mint a pincsikutya. Ricsi úriemberként viselkedik, nem készül a kamerák előtt meghágni Mónikát. Kedves a lánnyal, de sokszor közömbös, magára hagyja a nőt, elmegy másokkal is vegyülni.
 
De ne aggódjunk Mónika miatt, pár perc múlva ugyanott lesz, ahol Ricsikéje. Pucsít neki, kacérkodik, dörgölőzik. De ő legalább olyan férfinál kepeszkedik, akinek tetszik.
 
Ricsi magatartását érdemes utánozni. Egy kicsit Mónikázik, egy kicsit táncol, egy kicsit odamegy mindenkihez beszélgetni. Nincsen ránőve Mónikára. Mónikának is így kellene viselkednie, és akkor nem ő követné Ricsit, hanem Ricsi őt.
 
6.   Akik nem csináltak magukból bohócot: Enikő, Diaz, Mása, Csenge (bár az ő rinyálása idegesített). Diaznak és Enikőnek sikerült megmutatnia a belső értékeit is. Kár, hogy ebben a közegben nincs, aki ezt értékelné.
 
7.   Mása. Őróla nem tudni, hogy csak tetteti-e a vonzalmat Marci iránt a bennmaradás miatt, vagy okosan pakolja a lapjait. Lényeg, hogy a pasi totálisan belezúgott, Mása meg látszólag ügyet se vet rá.
 
Bármilyen arany lelke van valakinek, ha külsőleg nem vonzó, abból nem lesz jó kapcsolat. Egy egészséges párkapcsolat a barátságra épül, a férfi és a nő bajtársak és szövetségesek (egymásért és a világ ellen), de a testiség, az erotikus vonzalom fontos. Az adja a fűszert a kapcsolatban, és fontos része annak.
 
Még eztán fog kiderülni, hogy lesz-e ebből kölcsönös szerelem. Az nagyon látszik, hogy minél nehezebb Másánál célt érni (de egy kis biztatást azért ad), annál jobban igyekszik Marci. Már pedig, ha valamire vagy valakire sok időt és energiát fordítunk, azt értékesnek fogjuk érezni.
 
Mása kibökte, hogy azért olyan hideg, mert Marci más nőket ölelgetett. Azt mondja, rendben, Marci azt választ, akit akar, de ehhez nem asszisztál.
 
 
Neked mi a véleményed?

 

3 komment

Címkék: tv2 buli party tisztelet összeesküvők részeg nő álomnő elrettento peldak

A bejegyzés trackback címe:

https://noititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr363271762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imrevagyok 2011.10.04. 22:08:01

Ez jó, a férfi nő szövetség ,bajtársiasság!
Megnézted a Fireproof/szerelempróba filmet amit ajánlottam? meg az Egymásra hangolva cimű könyvet is? Helyes
Amugy ha hiszed ha nem véletlenül találtam rád megint

kicsi bogár 2011.10.05. 11:53:54

Az én véleményem, hogy a mai lányok már máshogyan nem is tudják a "randevút" elképzelni, mint két mondat után felülnek az ágyra, majd minden érzés nélkül (vagy jó lesz, vagy nem...) csókolóznak, hemperegnek, szeretkeznek... Na, persze a fiúk is. Az egy dolog, hogy létezik olyan is, hogy hirtelen testi vonzalmat érez az ember, az már jó. Mert a testi vonzalom nélküli szex, szart sem ér!!! Előbb utóbb kiégnek ezek a fiatalok, lányok... és későbbiek folyamán egy normális kapcsolatot, talán házasságot, családot sem fognak megbecsülni!!! A véleményem: nem tetszik az egész hozzáállásuk. Riszálják magukat, rátapadnak a fiúkra, hogy a csini testükkel talán megfogják őket. Igen. Egy napig max. ...
Szeretnék a mai fiúk gondolataiba látni, mert biztos vagyok abban, hogy a mai fiúk, férfiaknak meg van a véleményük a MAI lányokról!!!!!

Imrevagyok 2011.10.05. 23:14:07

@kicsi bogár:
Jah, megvan a véleményem
de az az én véleményem,nem biztos,hogy a többség egyetért vele
süti beállítások módosítása