HTML

Női titkok blog

Ha én egyszer kinyitom a számat... Ha én egyszer elkezdek beszélni... Akkor bizony levonom a tanulságokat és megmondom a magamét, ha tetszik, ha nem. Példákból tanul az ember. A példák azt mutatják be, hogyan lehet valakiből álomnő vagy lábtörlő. Kritikák celebekről, műsorokról, filmekről. Egyetértesz? Tiltakozol? Írd le a kommentben!

Álomlány mini tréning

Álomnő vagy lábtörlő akarsz lenni? A döntés a Te kezedben van. Ha többet akarsz olvasni a témáról, jelentkezz az Álomlány mini tréningre itt: Álomlány mini tréning

www.noititkok.com

Fejtsd meg!



Rovatok

Elrettentő példák és a vitriolos nyelv

2011.09.19. 22:33 Kata Varga

Ebben a blogban tv műsorokat, celebeket, sztárokat, filmeket fogok kritikával illetni.

Mindenből lehet tanulni. Jóból is, és rosszból is.

Gonoszul azt mondanám, hogy szükség van minden emberre. Még a selejtekre is. Ha másra nem jók, elrettentő példának tökéletesek.

Csipike, az erdő melankolikus kis törpéje tökéletes napirenddel rendelkezett. Száz roppant fontos feladata közül az egyik az volt, hogy minden délelőtt bemutatta az elrettentő példát Ebadtának, a csíkos vadmalacnak. Ebadta meg akarta enni a Légyölő Galócát, ami heves hascsikarást, vagy még annál is rosszabbat eredményezett volna nála. Ezért Csipike keresett pár önként jelentkező legyet, melyet a Légyölő Galócának irányított. A legyek kilehelték a lelküket, és ebből értenie kellett volna Ebadtának. De Csipike hiába tette ki a lelkét is érte, Ebadta csak nem akart tanulni az elrettentő példákból. Mindig a Légyölő Galóca körül ólálkodott. Mikor Csipike kifogyott az önkéntes legyekből, no meg a türelemből, Ebadta bevallotta, hogy esze ágában sem volt sosem megenni a Légyölő Galócát, csak olyan élvezetes volt néznie az elrettentő példákat.*

Vitriolos nyelvemmel nem kímélek sem filmet, sem celebet.

Véleményem szigorúan magánvélemény. Ha bárkiről sértőt írnék, vagy valami olyasmit, ami bántja bárkinek is az önérzetét, azt ugyan sajnálom, de nem bánom.

Többet Csipikéről Fodor Sándor Csipike, az óriás törpe könyvében olvashatsz.

Többet tőlem akkor olvashatsz, ha jelentkezel az általam vezetett Álomlány mini tréningre. Csak nőknek. Álomlány mini tréning

1 komment

Címkék: kritika csipike elrettentő példák

A bejegyzés trackback címe:

https://noititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr753239703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évaasszony 2012.01.12. 10:47:16

Sajnos ilyen celebek mindig lesznek, magamutogató nők is. Én ezért nem nézek ilyen műsorokat, mert amire megy az energia, hát az tud idegesíteni, zavarni. Ha ők ilyen nők akarnak lenni, hát legyenek, nem is csoda ha azt kapják amit érdemelnek, lódító hódítók, csajozós pasik, olyanok akik nem becsülik őket. Ezek nem nők, pláne nem álomnők, nem is érdemes velük foglalkozni. Egy ideig tele velük a média meg a férfimagazinok aztán mennek a felejtőbe.
süti beállítások módosítása