HTML

Női titkok blog

Ha én egyszer kinyitom a számat... Ha én egyszer elkezdek beszélni... Akkor bizony levonom a tanulságokat és megmondom a magamét, ha tetszik, ha nem. Példákból tanul az ember. A példák azt mutatják be, hogyan lehet valakiből álomnő vagy lábtörlő. Kritikák celebekről, műsorokról, filmekről. Egyetértesz? Tiltakozol? Írd le a kommentben!

Álomlány mini tréning

Álomnő vagy lábtörlő akarsz lenni? A döntés a Te kezedben van. Ha többet akarsz olvasni a témáról, jelentkezz az Álomlány mini tréningre itt: Álomlány mini tréning

www.noititkok.com

Fejtsd meg!



Rovatok

Kétgyermekes nő nem elég jó az én kisfiamnak

2011.09.23. 11:24 Kata Varga

Az ÖsszeEsküvőkben (TV2 reality show) kibújt a szög a zsákból. 6-ból 5 mama elképzelhetetlennek tartja, hogy az ő fiacskája egy kétgyermekes (vagy egyáltalán gyermekes) nőt vegyen feleségül.

A jelölésen, amikor meg kellett nevezni az anyósoknak valakit, akit inkább a rezidencián kívül látnának szívesebben, 4-en Mására szavaztak. Video A beszélgetéseikből kiderült, egy ötödik mama sem venné szívesen, ha Mása lenne a menye. Video
Mása egy igazi egyéniség, benne van a bulikban, van humorérzéke és egy-egy jó szava mindenkihez. Az ő bűne az, hogy már van 2 gyönyörű gyermeke.
A kiszavazáson elég álszent módon azt az indokot hozták fel az anyukák, hogy Mása a gyerekeinek biztosan nagyon hiányzik, ezért jobb, ha hazamegy. Érdekes, ez már Taránál az első Big Brotherben is felmerült. Szegény anyuka, szegény gyermek, segítsünk rajtuk, küldjük haza anyucit, majd milyen jó lesz ez mindkettejüknek. Aha. Anyuci biztosan azért jelentkezett a műsorba, mert nagyon hamar haza akar menni.
Az anyósjelöltek egymás közti beszélgetését mutató videóban elhangzik ez a mondat: Az én fiam is tud gyereket csinálni, elsőre saját gyerekei legyenek.
Hozzágondolva: ha esetleg a kapcsolat becsődöl, gyermekes apukaként már inkább elfogadom, ha egy gyermekes anyukát választ.
Teljes mértékben megértem az anyukákat, és ha az én kisfiamról lenne szó, lehet, hogy elsőre én sem ugrálnék örömömben, ha egy családos asszonyt választana.
Ez rengeteg felelősséget jelent, mert egy komolyabb kapcsolat esetén ezeket a gyerekeket, mint a sajátját nevelné fel. Időt, energiát és pénzt kíván, viszont rengeteg örömet ad. Ő nem csak barát (vagy férj) lesz a kapcsolatban, hanem apa is. Akkor is, ha a gyermekeknek van apjuk, mivel velük él majd egy háztartásban, a gyerekek úgy fognak tekinteni rá, mint a második apjukra. Jó esetben és idővel. Mert az elején lehet, hogy úgy tekintenek rá, mint egy betolakodóra, aki anyu és apu közé állt. Bár Mása gyermekei még kicsik ehhez, inkább 8-9 éves kortól viselkednek így a gyerekek.
Egy gyermekes nő sokkal szigorúbb megítélés alá esik a családtagok részéről, sokkal többet kell bizonyítania, hogy befogadják.
Meglehet, hogy bár van sok gyermektelen nő, aki közül választhatna, a férfi egy gyermekes nőben találja meg a társát.
Először mindenki gyermektelent akar, aztán mikor nem találja köztük a párját, rájön, hogy nem kellene valakit csak azért kizárni a lehetőségek közül, mert gyermeke van.
Vannak gyermektelen férfiak, akik semmi pénzért nem kezdenének gyermekes nővel, és vannak olyanok, akiknek ez nem kizáró ok.
Ebben a showban az anyós jelölteknek igen nagy beszólási lehetőségük van. Ők, az előítéleteik miatt úgy ítélték meg, hogy a fiukhoz nem való egy gyermekes nő. Találja meg a párját a műsoron kívül – így egy anyuka.
Úgy látom, hogy elhamarkodott volt 4 nap után kiszavazást hirdetni. Alig volt még lehetőségük a menyasszony jelölteknek és a vőlegény jelölteknek találkozni és beszélgetni. Egy héttel később kellett volna.
Én Másának drukkolok. Érdekes színfoltja a műsornak. Valamint Marci fellobbanása Mása iránt is érdekessé teszi a műsort. Video Szívesen borsot törnék a mamik orra alá azzal, hogy Mása marad.
Neked mi a véleményed? Ha huszonéves fiad van (lenne), akkor mit szólnál ahhoz, ha egy gyermekes nőt mutatna be szerelmeként? Vagy a másik oldalról nézve: Szerinted mennyi esélye van egy kétgyermekes nőnek megtalálni a társát? Esetleg tudsz példát is mondani bármelyikre?
Varga Kata

1 komment

Címkék: kritika marci párkeresés párválasztás mása anyósok összeesküvők marián kétgyermekes

A bejegyzés trackback címe:

https://noititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr293248045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsi bogár 2011.10.05. 11:54:00

Már nem drukkolok a Másának... láttam rajta, nincs annyira oda a fiújáért... Csak játék az egész számára...
süti beállítások módosítása