HTML

Női titkok blog

Ha én egyszer kinyitom a számat... Ha én egyszer elkezdek beszélni... Akkor bizony levonom a tanulságokat és megmondom a magamét, ha tetszik, ha nem. Példákból tanul az ember. A példák azt mutatják be, hogyan lehet valakiből álomnő vagy lábtörlő. Kritikák celebekről, műsorokról, filmekről. Egyetértesz? Tiltakozol? Írd le a kommentben!

Álomlány mini tréning

Álomnő vagy lábtörlő akarsz lenni? A döntés a Te kezedben van. Ha többet akarsz olvasni a témáról, jelentkezz az Álomlány mini tréningre itt: Álomlány mini tréning

www.noititkok.com

Fejtsd meg!



Rovatok

ÖsszeEsküvők – a lányok, mint a lovak a vásárban

2011.09.22. 08:22 Kata Varga

A Tv2 új, napi reality showjának kritikája
Van 6 helyes pasi, 6 kedves mama és 16 csinos leány.
A férfiak és mamák helye fix, ellenben a 16 lányból csak 12 kerülhet be a műsorba.
Ez jelenti azt, hogy a mamák beleszólhattak, kik legyenek a menyasszony jelöltek. Elég minimális beleszólási lehetőség, de a semminél azért több. Négyesével bemutatkoznak a lányok. Először egy kisfilm róluk, majd egy bőséges fél percben ők is elmondhatják a kortes beszédüket. Ezalatt a mamák egy kart rángathatnak, amely egyik irányba döntve pozitív, másik irányba döntve negatív véleményt és szavazatot jelez. A képernyőn egy ekg vonal mutatja, hogy épp a „tetszik”, vagy a „nem tetszik” az összes anyós véleménye. Ha mondjuk, az adott lány azt mondaná, hogy ő csapodár fajta (nem mondja, egyik se olyan hülye, hogy ilyet mondjon), akkor az összes anyós a negatív irányba tolná a kart.
Mikor mind a négy lány bemutatkozott, jön egy kis izgalom: csak 3 kerülhet be a rezidenciára. Az ekg görbéket összesítik, és ebből kiszámolják, az adott leányzó hány %-ot kapott a szimpátia kar húzogatása által. Voltak mamák, akik fel-le, fel-le rángatták a kart folyamatosan („olcsó játék hülye gyerekeknek” kifejezés jut erről eszembe – bocsi).
Szóval 4 kiesett, beköltözhetett 12.
A menyasszony jelöltek szépek voltak, kedvesek, és azt mondták, amiről úgy gondolták, hogy elvárják tőlük.  
Nem egyszerű egyszerre megfelelni a fiúknak és az anyósoknak is. Mert ugye a fiú választ, az ő szívét kell elnyerni. Az anyós meg szavaz, tehát nem árt vele is jóban lenni.
A fiúk igényeit az egyik srác imígyen fogalmazta meg: pornósztár külső és családanya belső.
Mindegyik lány huszonéves (egy 18), általában 25 év alatti. Mindegyik hosszú vagy félhosszú hajú. Mind karcsú. Nem volt köztük sem egy duci, sem egy rövid hajú, sem egy vörös hajú hölgy.  Mind ruhában vagy szoknyában mutatkozott be, egy sem nadrágban. Mind úgy nézett ki, mint egy fotómodell (smink, frizura, csinos ruha).
Olyan lányokat válogattak be a műsorba, akik nagy eséllyel elnyerik a huszonéves férjjelöltek tetszését a külsejük alapján. Nem kockáztattak a műsor készítői. Mellesleg a pasik is sármos, jóvágású fickók.
Dicséretes a lányokban, hogy igényes kinézetűek, és sok közülük sportol is.
Tehát: megfelelni a mamának és megfelelni a fiúknak.
Ebben a műsorban a lányok olyanok, mint az eladó lovak a vásárban. Épp hogy csak a fogukat nem nézték meg.  Ha érték lenne a szüzesség, akkor bizonyára még azt is kellett volna igazolniuk. Ma azonban a szűz hajadon ritka, mint a fehér holló, ezért irreális lett volna ez az elvárás (nem igazán találtak volna olyat, aki szűz, szép, és szerepelni akar).
A fiúk elvárásai:
-          szexi, dögös külső
-          legyen hűséges
-          támogassa és legyen megértő
Az anyósok elvárásai:
-          szeresse a fiát
-          viselje el a fia rossz tulajdonságait is
-          legyen hűséges
-          legyen házias
-          alkalmazkodó legyen
-          szüljön unokákat
-          illeszkedjen be a családba
Árulkodóak egyes mondatok:
Ha találok olyan lányt, aki megfelel, el is veszem feleségül.
Zsákmányt viszünk haza (ezt egy anyósjelölt mondta).
 
Az, hogy mi a lányok elvárása, nem igazán hangsúlyos. Nem az a lényeg. Mind arról beszélt, hogy ő mit nyújt majd a kapcsolatban. Persze, csak így lehetett az anyósok szívét elnyerni. Az is kiderült, milyen sok lány imád takarítani, porszívózni, főzni, és örömmel takarít és pakol mások után is. A férfinak nem kell semmi házimunkát végezni, nehogy véletlen megerőltesse magát.
Szomorú, hogy sok lánynak nincs semmi jellegzetessége, hobbija, egyéni dolgai, amik megkülönböztetik a többi nőtől.
Tipikus lábtörlő képző. A lányok, mint a cirkuszi pudlik, sorban ugrálják át az akadályokat. Persze, ez egy show, kell a nézettség, a nyeremények mesések, és senkit sem kényszerítettek pisztollyal a halántékánál a szereplésre.
Úgy tűnik, elég szexinek és háziasnak lenni, ígéretet tenni egy-két unokára, és az út nyitva.
Sajnos az élet nem ilyen meseszerű. Az olyan kapcsolatok, ahol az egyik jóval többet nyújt, egy idő után borulnak. Azokat a nőket, akiket könnyű volt megszerezni, ritkán becsülik meg. A többi nővel való versenyzés pedig egyenesen káros a jó kapcsolatra nézve. Az egész hozzáállás is meg van fordítva.
Ha nem a férfiak igyekeznek elnyerni a nők szívét és kegyeit, hanem a nők pedáloznak a férfiak szívért és kegyeiért, akkor inkább lesznek lábtörlők, mint álomnők.  Pedig kislány korukban nem a lábtörlőségről álmodoztak ezek a lányok sem.

2 komment

Címkék: lányok anyósok összeesküvők menyasszony jelöltek

A bejegyzés trackback címe:

https://noititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr353245055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imrevagyok 2011.10.21. 19:36:38

Lényegében egyetértek,én sem szeretem az ún. lábtörlő tipusú (ahogy te nevezed) lányokat,akkor érdekes valaki számomra,ha nem lábtörlő (házicseléd) se nem álomlány (úrnő ,királylány ) . Az egyenrangú kapcsolat hive vagyok még mindig ,ahol egyik sem nyújt jóval többet a másiknál,ahol egyik sem tartja többnek jobbnak magát a másiknál.Persze ilyen kapcsolat nem alakul ki három perc alatt az első randin,sem az elhamarkodott heves testi kapcsolat nem segit,előbb meg kell ismerni egymást. Ennek szerintem a legjobb módja a kommunikáció - beszélgetés,chat ,de legjobb személyesen,igy alakul ki a bizalom ,ami a legjobb alapja bármilyen kapcsolatnak,és igy nem azzal kell állandóan foglalkozni,hogy megtanuljam,hogy ne használjanak ki . Bár érdemes tudni néhány alapvető dolgot önvédelemből,(ha mégis olyan helyzetbe kerülnénk),azért jobb nyitottnak lenni,és megbizni a másikban. A kölcsönös bizalom sokkal többet ér bármilyen tréningnél !!!
Lehet árral szemben úszok, vagy utolsó mohikán vagyok, vagyok aki vagyok,és az is maradok !!!

Imrevagyok 2011.10.21. 19:38:12

Ja ,és még mindig úgy gondolom ,hogy nem csak kétfajta nő létezik : álomlány vagy lábtörlő,hanem egyszerüen csak nő aki szeret,akit szeretek ,akiben megbizok,aki megbizik bennem ,akit nem használok ki, (mint lábtörlőt), sőt... ,aki nem használ ki ,és itt most nem álomlányra gondolok,inkább jellemtől függ,nem hiszem,hogy egy kapcsolatban egy nő csak álomlány vagy lábtörlő lehet! és mi van a pasikkal? Van álomfiú,vagy papucs ,vagy van ilyen tréning? Elolvasnám ...
süti beállítások módosítása