HTML

Női titkok blog

Ha én egyszer kinyitom a számat... Ha én egyszer elkezdek beszélni... Akkor bizony levonom a tanulságokat és megmondom a magamét, ha tetszik, ha nem. Példákból tanul az ember. A példák azt mutatják be, hogyan lehet valakiből álomnő vagy lábtörlő. Kritikák celebekről, műsorokról, filmekről. Egyetértesz? Tiltakozol? Írd le a kommentben!

Álomlány mini tréning

Álomnő vagy lábtörlő akarsz lenni? A döntés a Te kezedben van. Ha többet akarsz olvasni a témáról, jelentkezz az Álomlány mini tréningre itt: Álomlány mini tréning

www.noititkok.com

Fejtsd meg!



Rovatok

Az ÖsszeEsküvők - a szavazás szabályai

2011.09.20. 01:57 Kata Varga

A Tv2 új napi reality showjának kritikája

A műsorra egy reklámbannerre kattintva találtam rá (anyós a búra alatt).
Mivel elég ritkán nézek tv-t, lemaradtam a beharangozó kampányról (cseppet sem bánom), és magáról a műsorról is. De sebaj, barátunk az Internet, a http://tv2.hu/osszeeskuvok/ oldalon meg lehet ismerni a szereplőket, meg lehet nézni a bemutatkozó videókat.
 
Külön érdekesség, hogy élő kamerás adást is lehet figyelni. Én egy jó negyedórán át néztem, hogy a konyhában a nők kilisztezik a tepsit. Illetve 1 kilisztezi, másik 3 meg dirigál neki.
A műsor felkeltette a kíváncsiságomat. Állítólag más országokban nagy siker az efféle valóságsó. Hát igen, a szokványos Való Világ és Big Brother is először volt érdekes, utána már nem sokan voltak kíváncsiak rá. Ebben azért van pár csavar.
Az alapötlet az, hogy összezárnak 12 fiatal nőt (menyasszony jelöltet) és 6 mamát (anyós jelöltet) egy házba, ahol van alkalom bőségesen kiismerni és megszeretni vagy megutálni egymást.
Egy szomszédos, de nem átjárható legény lakba kerül 6 pasi, a mamák fiacskái. Ők és a menyasszony jelöltek majd összejöhetnek, tulajdonképpen ez a lényeg, hogy szerelmek szövődjenek, lehetőleg jó sok bonyodalommal és intrikával.
 Még nem derült ki számomra, hogy megszervezett vagy spontán randik során találkoznak egymással. Simán összeeresztik őket, lesz valami buli, vagy olyan randevú helyszínek lesznek, mint a nagyon nagy ő és más feleségkereső műsorokban? Idővel úgyis minden kiderül.*
A szavazás egy kissé komplikált. A nézők (315 Ft-os) szavazatára is építenek (valamiből finanszírozni kell a nászajándékokat és 24 fő koszt és kvártélyoztatását – úgy látszik, a méregdrága reklám szpotok  nem termelik ki ezeknek a költségét). Sokszor gondolkoztam már, hogy miért nem olcsóbb (pl. 60-70 Ft) egy szavazat. Így sokkal többen szavaznának, és emiatt bejönne ugyanaz a bevétel, mint a drágább megoldásnál. No, a válaszra nem sikerült rájönnöm, sebaj.
Szóval, a kedves nézők költhetik a pénzüket a szavazatokra, de az alapszabályokban benne van, hogy a szervezők bármelyik kiszavazott szereplőt visszavihetik a házba, vagy más szereplőket is beköltöztethetnek. Nesze neked népakarat! Bizonyára azért van ez, nehogy például az a faramuci helyzet álljon fenn, hogy marad 1 fiú 10 lánnyal.
No, mert ki lehet szavazni a menyasszonyokat és az anyósokat is. Ha egy anyós repül (seprű nélkül), akkor repül vele a fiacskája is. A nézők szavazhatnak a menyasszonyokra és az anyósokra. Akik a legtöbb szavazatot kapják, azok lesz a kedvenc menyasszony és a kedvenc  anyós. A műsorvezetők jelentik be, hogy az adott héten a menyasszonyokat vagy az anyósokat ritkítják-e (és ríkatják-e) meg.
Ha a menyasszonyok nyerik el a kiesés jogát, akkor a kedvenc anyós megnevez egy menyasszonyt, aki az egyik párbajozó lesz. Az anyósok választanak egy másik lányt is, ő lesz a másik párbajozó. A nézők meg szavaznak arra, hogy melyikük maradjon bent (a másik kiesik).
Ha az anyósok közül kell a héten egynek kiesnie, akkor a kedvenc menyasszony nevez meg egy anyóst, aki az egyik párbajozó lesz. A menyasszonyok egy másik anyóst is megneveznek, aki a másik párbajozó lesz. Nézők szavaznak, és az egyiküknek távozniuk kell.
A pikantériát az adja, hogy az anyóssal együtt távozik a fia is. Illetve az, hogy a fiúk és lányok közt szerelmi és szeretői szálak szövődnek, és ha egy fiú szerelmét kiszavazzák, vagy egyes lányok szerelmét kiszavazzák, az alaposan felborzolja a kedélyeket.
Nem derült ki számomra, hogy az anyósoknak van-e lehetőségük megbeszélni a fiukkal, hogy melyik lány tetszik nekik, nehogy a kedves mama éppen a leendő barátnőt szavazza ki (nem azért, mert unszimpatikus, hanem mert valakire szavazni kell).
Ránéztem megint az élő internetes adásra. Épp arról ment a vita, hogy valaki a WC mellett hagyott egy tamponos celofánt. Legjobb az élő chat, és ott a beszólások. Lehet kommentelni az aktuális eseményeket.
*A mai összefoglalóból kiderült, hogy volt egy ismerkedős medence buli, ahol volt lehetőség pár szót váltani ara és férj jelölteknek.

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás szabályok anyósok összeesküvők menyasszonyok

A bejegyzés trackback címe:

https://noititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1003239975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása