Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Női titkok blog

Ha én egyszer kinyitom a számat... Ha én egyszer elkezdek beszélni... Akkor bizony levonom a tanulságokat és megmondom a magamét, ha tetszik, ha nem. Példákból tanul az ember. A példák azt mutatják be, hogyan lehet valakiből álomnő vagy lábtörlő. Kritikák celebekről, műsorokról, filmekről. Egyetértesz? Tiltakozol? Írd le a kommentben!

Álomlány mini tréning

Álomnő vagy lábtörlő akarsz lenni? A döntés a Te kezedben van. Ha többet akarsz olvasni a témáról, jelentkezz az Álomlány mini tréningre itt: Álomlány mini tréning

www.noititkok.com

Fejtsd meg!



Rovatok

Állva, falhoz támaszkodva, és hátulról

2011.10.22. 13:41 Kata Varga

Vannak kérdések és helyzetek, amikor nem célszerű részletes és igaz választ adni.
Véletlenül sem azt akarom mondani, hogy hazudni kell.
Tipikusan ez az a szituáció, amikor a váradós nő, óriási pocakkal (és némi túlsúllyal is) megkérdezi a párját, hogy vonzónak találja-e. Nem számít, mit gondol a férfi valójában, ha nem azt a választ mondja, hogy „drágám, te gyönyörű vagy, nagyon vonzónak talállak” (vagy hasonlót), akkor ő nemcsak őszinte, hanem kegyetlen is.
Ugyanígy egy okos nő sem fog a férfi péniszére olyan megjegyzést tenni, hogy „ó, de kis drága, milyen aranyos kis pindur” (vagy hasonlót).
Vannak kérdések, amikor nem biztos, hogy az őszinte válasz a jó válasz.
Pont ilyenre láttunk példát az ÖsszeEsküvők rezidenciájában.
 
Volt egy "Az, amit még sosem mertem megkérdezni" játék az önkéntes rabok között. Itt kínos, ciki, vicces kérdésekre kellett őszintén válaszolni.
Mónikának a következő kérdés jutott: Mi a kedvenc pozíciód szex közben?
Mónika pedig válaszolt: ha nincsenek kamerák, azaz nem takaró alatt kell csinálni, akkor állva, falhoz támaszkodva, és hátulról.
Ez a válasz lehet, hogy őszinte volt, de okos biztosan nem.
Miért?
 
Mónikának volt egy kisebb balhéja az előző napokban. Kiderült, hogy van egy (hozzá képest) öreg fószer barátja, akivel nem biztos, hogy a játék kezdete előtt szakítottak. A volt barát féltékenységi rohamot kapott, látva, hogy Mónika mennyire dorombolt Ricsi mellett a randi szoba franciaágyában.
Üzenetet küldött Móninak, hogy nem akarja látni többet, és Móni vegye le a gyűrűt.
Móni először tagadott. Nem is tudja, ki lehet ez a Maki nevű hapsi. Biztos valaki bosszút akar állni. A gyűrűt az anyukájától kapta. Nem is érti, most mi van. Később már bevallotta, hogy Maki úrral a játék kezdete előtt szakított, a gyűrűt is tőle kapta. De ő Ricsit és a játékot választja.
Ricsivel kibontakozóban a l’amour. Csókok, ölelések, bújnak egymáshoz. Szex még nem volt. No, de minek is rohanni azzal, nem hajt a tatár.
És ekkor jön ez a kérdés.
Mi a kedvenc pozíciód szex közben?
A választ hallja Ricsi is, és pár százezer néző is.
Állva, falhoz támaszkodva, és hátulról.
Bumm!
Egy okos nő ilyen szituációban nem ad ilyen választ (Mónika még csak 20 éves, nincs sok élettapasztalata).
Mert mindenkinek, kivétel nélkül (Ricsinek főleg) ez játszódott le az agyában: elképzelte Mónikát, amint áll, a falat támasztja, és ebben a pózban hátulról beakaszt neki a Maki. Mónika pedig élvezi.
Nyilván nem Ricsivel lett ez a kedvenc póza.
A videó vágott, rövidített verziója itt: Állva, falhoz támaszkodva, és hátulról
A férfiak nem szívesen képzelik el, hogy előttük, kivel feküdt már le a barátnőjük. Nem szívesen gondolnak arra, hogy a nő hogyan élvezte más férfival a szexet.
Ha csak megdöngetni akarnak egy nőt, akkor persze kíváncsiak az ilyen információkra. Hisz minél adakozóbb volt a hölgy korábban más hímekkel, várható, hogy legalább annyira adakozó lesz velük is.
Ha viszont hosszú távon terveznek vele (vagy nem vetik el ennek lehetőségét), akkor a szívük mélyén nem akarják tudni, hogy az elődökkel mit élvezett a nő, nem is akarnak erre gondolni.
 
Milyen válasz lett volna kevésbé blamás?
A semmitmondó, általános, vagy vicces válasz.
Semmitmondó, általános: azt mondani, hogy „nincs kedvenc póz”, vagy mondani valami banálisat (nő felül, hagyományos /misszionárius/, hátulról). Semmi extrát, különlegeset, érdekeset.
Vicces: „már nem is emlékszem”, „mind felejthető volt”, „minden póz”, „még nem tudom, hamarosan kiderül” (és Ricsire kacsintani). Ezzel azt mondja, hogy lényegtelen a múlt, az számít, ami eztán lesz.
Neked mi a véleményed? Egy férfi valóban akarja tudni, hogy hogyan szexelt másokkal a felesége vagy barátnője?
Te mit válaszoltál volna Móni helyében?

Szólj hozzá!

Címkék: szex maki őszinte mónika ricsi összeesküvők

A bejegyzés trackback címe:

https://noititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr613321855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása