HTML

Női titkok blog

Ha én egyszer kinyitom a számat... Ha én egyszer elkezdek beszélni... Akkor bizony levonom a tanulságokat és megmondom a magamét, ha tetszik, ha nem. Példákból tanul az ember. A példák azt mutatják be, hogyan lehet valakiből álomnő vagy lábtörlő. Kritikák celebekről, műsorokról, filmekről. Egyetértesz? Tiltakozol? Írd le a kommentben!

Álomlány mini tréning

Álomnő vagy lábtörlő akarsz lenni? A döntés a Te kezedben van. Ha többet akarsz olvasni a témáról, jelentkezz az Álomlány mini tréningre itt: Álomlány mini tréning

www.noititkok.com

Fejtsd meg!



Rovatok

11 hasonlóság egy hárem és az ÖsszeEsküvők rezidenciájának női háza között

2011.09.27. 01:16 Kata Varga

Ma néztem pár órán át az élő közvetítést az ÖsszeEsküvők rezidenciájából. Az első szó, ami eszembe jutott, a hárem volt, a második a lánykollégium, a harmadik az osztálykirándulás.
Délelőtt a reggeli közös torna után sportfeladatokat oldottak meg a csajok. Utána egy kis főzőcske, pihi, majd délután testfestés. Este pedig tánci-tánci. Közben rengeteg duma és nevetés. Mintha nem leendő anyósok, menyek és vetélytársnők lennének itt összezárva, hanem barátnők.
Kár, hogy holnap bele fog rondítani ebbe az idilli képbe a kiszavazásra jelölés.
Hát, sok randi ma sem történt (szám szerint 0). Nagyon esélyes, hogy lesznek lányok, akik hamarabb fognak innen kikerülni, mint hogy egy randijuk is lett volna (kettesben, nem kalákában).
No, visszatérve a háremre.
A hárem az a hely, ahova csak nők léphetnek be. Férfiaknak tilos. Kivétel lehet a ház ura, de ő sem szokott csak úgy, értesítés nélkül betoppanni. A keleti nők a háremben nincsenek bebugyolászkodva, se csador, se fátyol, ilyen „illetlen” öltözékben csak egymás között lehetnek.
Hárem alatt értjük a mai háremeket (női lakrészek) és a pasák, szultánok (vagyis a háremurak) egykori háremeit is.
 11 hasonlóság egy hárem és az ÖsszeEsküvők rezidenciája között
1.       A hárembe kizárólag nők léphetnek be. A rezidencia női házába elvileg bemehetnek a férfiak, de még egyszer sem jártak bent.
 
2.       Az itt élő nők nem mindegyike (leendő) feleség vagy ágyas . A háremben együtt élnek a ház urának nőrokonai: anyja, felesége vagy feleségei, lányai, húgai. A rezidencia női házában is leendő anyósok és leendő menyek élnek együtt.
 
3.       A feleségnek vagy ágyasnak szánt nők nem mindegyike kerül a háremúr színe elé. Vannak nők, akik úgy kerülnek ki vagy öregszenek ki, hogy egyszer sem találkoztak urukkal. A rezidencia női házából is fognak lányok úgy távozni, hogy egyszer sem volt randijuk (tömegrandi nem számít).
 
4.       A nők nem hagyhatják el a lakhelyüket.
 
5.       A nők szigorú őrizet és megfigyelés alatt állnak.
 
6.       Mindkét helyen a nők többsége egy férfira vár. Napokon, heteken át álmodozik arról, hogy milyen lesz majd kettesben maradnia vele.
 
7.       A háremben a legfőbb asszony a valide, a hárem urának az anyja. A többi nő engedelmességgel tartozik neki. A valide kiváltságokkal bír, mint például saját hálóterem. A rezidencia női házában az anyósjelölteknek kiváltságaik vannak az arajelöltekkel szemben.
 
8.       A háremben a nők különböző feladatokat kapnak. Ők maguk takarítanak és főznek.
 
9.       A nők engedelmességgel tartoznak a feljebbvalóiknak.
 
10.   A régi háremekben a nők tánccal, zenével, pletykálkodással, evéssel, fürdéssel, cigarettázással és szépítkezéssel töltötték az időt, amíg várakoztak.
 
11.   Amelyik nőnek találkozója volt a háremúrral, azt a többiek feldíszítették. Megfürdették, szőrtelenítették, kifestették, felöltöztették és felékszerezték.
 

 

Varga Kata

Álomlány mini tréning vezető

Van még hasonlóság, amit nem vettem észre?

1 komment

Címkék: nők hárem összeesküvők rezidencia

A bejegyzés trackback címe:

https://noititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr523259236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imrevagyok 2011.10.04. 22:04:48

én sem nézem az összeesküvőket
akkor tényleg csak én vettem túl komolyan
Kata! mikor voltál facebookon ?
már rég túlléptél,én meg magamban beszélgettem
azért komolyan gondoltam amit irtam ,nézd meg!
süti beállítások módosítása